La història de la fusta

 Dins la Llar La Ribeta sempre hi passen moltes històries i avui a la classe dels grans hem observat una situació molt divertida.


Ja fa unes quantes setmanes que a la classe va aparèixer una fusta de color blanc, llarga i prima. Aquesta formava part del mini món que hi ha a la classe amb els animals, els nins i les  fustes. Els més petits acostumen a posar els animals en fila sobre la fusta, un joc que feu molt sovint. Però avui li heu donat una altra utilitat a la fusta:







L'han transportat per tota la classe i ho han fet organitzant-se entre tots. Semblava com si haguéssin planejat l'operació perquè ho han fet amb molt de compte, sense córrer i parlant entre ells tot el que volen fer.











La transporten per tot l'espai i finalment la tornen a deixar al lloc on estava, però aquest cop no hi posen els animals sinó que passen per sobre d'ella fen equilibris.






Traslladar la fusta d'un lloc a l'altre sembla un joc simple però els fa aprendre i experimentar molts conceptes: els ajuda a interioritzar si allò pesa molt o poc, han de fer estratègies per equilibrar el pes per poder-la transportar, han de tenir equilibri per no caure amb la fusta als brassos, han de coordinar-se per moure's tots a una, comencen a treballar en equip...



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Als més grans de la Llar...

El Pelat, el Pelut i el Punxegut!

Festa de l'aigua