Sant Jordi

Arriba Sant Jordi i a la Llar ho hem volgut celebrar anat d'excursió a la biblioteca d'Alforja, per així poder conèixer-la i també per escoltar la llegenda de Sant Jordi.




Hem tingut molta sort perquè tot i la pluja d'aquests últims dies avui el dia ens ha ofert un sol radiant. De bon matí hem sortit de la Llar equipats amb les motxilles, a dins hi duia cadascú el seu esmorzar.



Hem anat caminant fins a la plaça de les monges amb la intenció d'esmorzar allà, però l'hem trobat ocupada per nens i nenes més grans de l'escola Josep Fusté i hem decidit anar a buscar una altra plaça on hi toques el solet per poder esmorzar. Al final ens hem assegut a esmorzar a la plaça del castell com l'any passat.



Quan ja teníem la panxa plena ens hem dirigit a la biblioteca. L'Isaac ens ha obert la biblioteca per a nosaltres, ens l'ha ensenyat i també ens ha preparat l'espai per poder seure a explicar la llegenda de Sant Jordi.



Ha sigut un matí fantàstic, els infants han caminat de valent i hem pogut descobrir més racons de la nostra Vila.







Per acabar ens agradaria agrair a les famílies que avui ens han acompanyat a la sortida; gràcies a vosaltres hem pogut gaudir d'aquest passeig amb calma i tranquil·litat.





Bon Sant Jordi a tothom 🌹📚

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Pelat, el Pelut i el Punxegut!

Als més grans de la Llar...

Festa de l'aigua