Inici de curs

 Ja fa quasi un parell de mesos que, a la Llar, vam encetar el curs 2021/2022. A nosaltres aquest temps ens ha passat volant i és que els primers dies sempre hi ha moltes coses noves per aprendre i per descobrir dels més petits i això fa que passi el temps sense donar-nos-en compte.


Nosaltres creiem que els inicis, en qualsevol àmbit, sovint vénen acompanyats d'una pila d'emocions una mica contradictòries: por però alhora emoció, patiment però alhora confiança, incertesa però alhora ganes... I no només per part nostre sinó per part de les famílies i també dels infants. 


Aquests darrers dies són dies de familiarització en tots els sentits: familiarització amb els infants per part de les educadores, amb els espais i amb els companys i companyes per part dels infants, amb la llar i les seves rutines per part famílies... Dies per construir vincles entre els membres de la comunitat educativa (els infants, les famílies i les educadores).


Com esteu vivint aquests primers dies? Com ha començat el curs per a vosaltres? Us compartim algunes imatges perquè pugueu veure com vivim aquest període dins la Llar.































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Als més grans de la Llar...

El Pelat, el Pelut i el Punxegut!

Festa de l'aigua