Fem gran l'escola

 A les Llars d'infants, a diferència de les escoles, és més probable que s'incorporin infants nous un cop començat el curs. Nosaltres hem començat el segon trimestre amb dos alumnes/as nous a cada grup.

Els inicis solen estar acompanyats de dubtes i pors però també són moments de primers descobriments, de noves experiències, de primeres vegades... Per nosaltres el més important quan arriba un infant a la Llar és donar temps;  respectar el seu propi ritme i la seva manera de fer.

D'una banda, els més petits necessiten temps per familiaritzar-se, temps per descobrir tot allò nou que els envolta, temps per conèixer als seus companys, temps per sentir-se segurs, temps per aprendre les rutines i les maneres de fer... D'altra banda, nosaltres, les educadores, necessitem temps per familiaritzar-nos amb l'infant, temps per aprendre el que li agrada, temps per observar les seves rutines i les seves maneres de fer, temps per conèixer'l...

Hi ha infants que amb pocs dies sembla estiguin totalment familiaritzats amb l'escola i d'altres que en necessiten més però a poc a poc i amb paciència tothom acaba trobant el seu lloc dins la Llar.

Us deixem algunes imatges dels primers dies a la Llar d'aquests nous infants que ens acompanyen:




















💚





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Als més grans de la Llar...

El Pelat, el Pelut i el Punxegut!

Festa de l'aigua