Diem adéu al curs 2019/2020

Com cada any quan s'acaba el mes de juliol ens toca acomiadar-nos d'un altre curs escolar. Tot i la situació que estem vivint no volíem perdre l'oportunitat de fer alguna cosa especial aquest últim dia i és per això que hem preparat un vídeo (que ja sabem que durant el confinament us van agradar molt).

Aquest curs escolar que vam encetar al setembre ha sigut ben diferent a tots els altres però això no ens ha impedit descobrir, aprendre, relacionar-nos i compartir molts moments junts dia a dia. 

Aquests dies repassant totes les fotos del curs ens hem adonat que tots marxem de vacances diferents de com vam arribar al setembre, amb una pila de records viscuts i moments de tota mena que no volem oblidar mai. Perquè pugueu recordar com vam començar i com ens acomiadem us deixem aquest vídeo on veureu el canvi que hem fet durant aquest temps:






Als petits, gaudiu molt de les vacances i moltes moltes gràcies per deixar-nos compartir tots aquests moments plegats i a vosaltres, famílies, gràcies per la confiança.

Esperem que us agradi molt💚






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Als més grans de la Llar...

El Pelat, el Pelut i el Punxegut!

Festa de l'aigua