Preinscripcions a la Llar d'Infants: del 5 al 16 de maig!!

Atenció Famílies!! Feu ressò de que arriba el període de preinscripció a la Llar d'Infants “La Ribeta”!! Del 5 al 16 de maig!!
Per als qui estigueu interessats en que els vostres fills s'estrenin a la llar d'infants, si feu una ullada al blog podreu veure com ens ho passem de bé! 
Som una llar familiar, amb molta proximitat entre família i escola, també molt propera a la natura i amb el privilegi de veure des del pati el campanar d'Alforja i també les muntanyes que ens envolten. 
Amb els més petits ens adaptem al seu ritme per a que estiguin tan a gust com a casa seva, i ens esforcem per a que dins la tranquilitat que necessiten rebin una estimulació primerenca que els ajudi a desenvolupar els sentits i a crèixer amb els ulls ben oberts. Amb els petits d'1 a 2 anys els ajudem a descobrir tot manipulant, tocant i experimentant per conèixer més el seu entorn i també a ells mateixos i als companys. Als petits més grans de la llar, els nostres alumnes de 2 a 3 anys, els guiem per a que siguin més autònoms en el seu dia a dia, que aprenguin a seguir el ritme d'activitats en grup i a saber atendre més estoneta a la senyoreta. 
“La Ribeta” és una llar petita on podem gaudir de la companyia dels infants de totes les edats realitzant activitats on tots hi poden participar, cada grup d'edat a la seva manera.

Confieu en la llar d'Alforja, veniu-nos a conèixer i les Senyoretes Sandra, Marga i Núria estarem encantades de atendre-us!! 


                                                                    Us esperem!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Als més grans de la Llar...

El Pelat, el Pelut i el Punxegut!

Festa de l'aigua